onsdag 18 september 2013


Snabb tacoköttfärssås


När vi äter tacos med köttfärs gör jag nästan alltid en stor sats tacoköttfärs. Det är bra att ha på lut till gratäng, paj eller köttfärssås. Idag var ännu en dag när maten behövde bli klar fort, och då var det bra att jag hade tacoköttfärs över i kylskåpet. Det blev en smarrig köttfärssås till spagetti

1 stor schalottenlök
400 g tacoköttfärs
1 fpk passerade tomater
1-2 dl grädde
1 dl chilisås
½-1 msk persillade

1. Skala och hacka löken. Stek den mjuk i smör i en gryta.

2. Sätt igång att koka saltat vatten till spagettin.

3. Häll chilisåsen, de passerade tomaterna och persillade i grytan. Låt koka ihop några minuter.

4. Börja koka spagettin. 

5. Rör ner köttfärsen och grädde i grytan. Låt koka medan pastan kokar klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar