torsdag 5 november 2015


Korvgryta med asiatisk touch

Här kommer recept på en korvgryta man slänger ihop på typ 20 minuter, med förberedelser och allt. Precis lagom tid att koka ris till! Perfekt vardagsmat en sån där dag när man har bråttom till olika aktiviteter. Måtten är på ett ungefär, man får smaka sig fram.

700 g korv (falukorv eller lunchkorv)
1 gul lök
1 burk kokosmjölk
½-1 dl sweet chilisås
2-4 msk Tomatpuré
Salt
Hackad persilja

1. Skär korven i lagom stora bitar/strimlor. Skala och hacka löken.

2. Bryn korv och lök i smör i en stekpanna.

3. Tillsätt kokosmjölk, chilisås och tomatpuré. Låt koka några minuter. Smaka ev av med mer chilisås och tomatpuré.

4. Tillsätt persilja och smaka av med salt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar