tisdag 6 mars 2012


Glassmarängtårta!

Det här är en väldigt god - och löjligt enkel att göra - glasstårta. Den måste dock frysas några timmar så gör den i god tid. Det är en perfekt blandning av sött och syrligt. Om den står länge i frysen (över natten) blir den väldigt hård. Då måste du ta ut den ett tag före den ska ätas.

1 st marängtårtbotten (gör en egen eller gör som jag och välj den enkla vägen, köp färdig)
1 pkt vaniljvisp
1 burk kesella, med jordgubb och limesmak eller rabarber
Bär

1. Lägg en marängtårtbotten i en form med löstagbar kant

2. Bred ut kesella över tårtbotten

3. Vispa vaniljvispen och bred ut den över kesellan

4. Frys i några timmar. Ta ut och flytta över på serveringsfat

5. Strö över bär och pudra eventuellt med lite vaniljsocker.

Ät och Njut!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar