Om mig

Mitt foto
Välkommen in i familjen Christiernins kök! Här lägger jag ut recept på maten jag lagar till min familj på fyra personer. Matlagning gör mig lycklig, men det är inget märkvärdigt, bara helt vanlig mat lagad med kärlek! Min syster Anneli är från 2018 en ständig gästskribent. Hon är inte bara duktig på att laga mat utan även skicklig på uppläggning och presentation (vilket inte jag är) Blogg är en galen mix utan röd tråd men kanske någon kan få inspiration när idéerna är slut.

torsdag 21 juni 2012


Blodpuddingpytt i panna

Kanske låter det här som ett skämt för dem som inte ätit äpple till blodpudding, men jag kan lova att det faktiskt är jättegott =)

1 pkt blodpudding
1-2 pkt bacon
2 syrliga äpplen (gärna granny smith)
½-1 gul lök

1. Skär blodpuddingen i kuber. Skär bacon i bitar. Skala och finhacka löken.

2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek blodpuddingen på medelvärme tills dem fått stekyta.

3.  Låt bacon steka med blodpuddingen och tärna under tiden äpplena (skala om du vill men inte nödvändigt).

4. Låt äppelbitarna och löken steka med resten i några minuter.

Servera med lingonsylt

Inga kommentarer: